Петар Милатовић Острошки: За одбрану народа

 

За одбрану народа
(политички есеј)

Никшић 1989.

Издавач: Група пријатеља из Црне Горе.

Штампано илегално у Никшићу 13. маја 1989. Тираж 3000 примерака.

http://www.milatovic.info/index.php/njig/129-za-odbranu-naroda-politicki-esej-niksic-1989

Због ове брошуре, која је изазвала ерупцију идеолошке острашћености у отаџбини, покренут је судски процес против мене 11. Јуна 1989. године по члановима 133 ст. 1 и 134 ст 1 и 2 КЗ ЦГ и истог дана расписана савезна полицијска потерница која је била на снази до 24. марта 1999. године.

(…) Уколико српски народ не предухитри планирани верско-национално-грађански рат на простору постојеће државе, о чему сам упозоравао још давно, због чега сам и робијао 1981. године, како пише у диспозитиву пресуде „због тога што је тврдио да је југословенско друштво труло, да југословенско друштво воде неспособни и настрани људи, да је југословенски Устав из 1974. године школски пример правне обмане српског народа и увертира у планирани крвави верско-национални грађански рат“, дакле, уколико не уобличи јасан национални програм и заокружи на најцивилизоавнији начин државно-правно и територијално уједињење, бојим се да ће српски народ бити принуђен да у сопственој крви брани Титове границе које се у длаку поклапају са оних Хитлеровим из 1941. године.

У том случају „антикомунистички Запада ће бранити комунистичку зликовачку поделу Срба на Балкану, па ћемо онда добити комунистичке лажне националисте и марксистичке четнике који ће, својим радом у корист српске штете, допринети да се инаугуришу независне државе по Титовом тестаменту из комунистичког јеванђеља зла! У том најгорем сценарију Срби ће, вештином манипулатора, бити сведени на безначајну политичку и националну снагу, лажне српске странке одржаваће антисрпске неокомунистичке режиме, ловци у мутном формираће сијасет просрпских странака кроз сопствене породичне дућане и то ће бити крај правилном решавању српског националног питања у овом геноцидном XX веку у којем је српски народ доживео три геноцида: 1913., 1914.-1918 и 1941.-1945. године, па се бојим да ће, по добро познатом западњачком систему замена теза, српски народ проглашен геноцидним само зато што не пристаје да живи подељен у неколико држава омеђених Титовим административним границама које се, понављам, у длаку поклапају са оних Хитлеровим границама из 1941. године.

http://www.vaseljenska.com/misljenja/predlog-za-nacrt-srpskog-nacionalnog-programa/

>

>>

>>> ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ СА БЛОГА КОСМЕТ via КОСМОС:

Ево зашто је комунистички диктатор владао до краја живота

DR VELIBOR DŽOMIĆ: SRPSKA CRKVA I ”NOVA POLITIKA”

Како се стварају наследници

Teofil Pančić: O Biljani i sajber hajkama

Отпадници од Христа и границe слободе и вређања

 

One Response to Петар Милатовић Острошки: За одбрану народа

  1. […] Петар Милатовић Острошки: За одбрану народа […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: