Откривена тајна: Формирана Влада у „Звездама гранда“

На слици: Веља, Вучић и Дачић –  жири Гранд параде

 

Видоје Чкиљић

Упркос тврдњама да су актуелну Владу направиле амбасаде Немачке, САД и Русије, истина је да је она формирана још 2007. у „Звездама гранда“.

Давне 2007. године, када је ретко ко помислио да ће Војислав Коштуница сићи са власти, да ће наредни премијер постати фигура која у себи обједињава елементе Деда Мраза и капетана Титаника,одлучено је, после једне веселе ноћи у „Звездама гранда“, да ће за пет година окосницу Владе Србије чинити Александар Вучић и Ивица Дачић. Када је актуелна Влада положила заклетву, спекулисало се да је састављена у Москви, Вашингтону, у амбасадама ових земаља, а сви су заборавили колика је моћ турбо-фолка у креирању политике у Србији.

Још увек није откривено који пророк је делегирао поменути двојац и Велимира Илића у жири „Звезда гранда“, али тај је сигурно знао зашто. Јер, Велимир Илић, тадашњи коалициони партнер Војислава Коштунице, седео је са десне стране садашњег министра одбране и хапшења тајкуна, док је Вучић, сасвим пророчански, скинуо беџ са Шешељевим ликом, упозоравајући оне који „имају уши да чују“ шта ће се десити.

Сва тројица председника жирија, тада стручних да буду арбитар укуса за извођење турбо-фолк музике, сада су постали арбитри политичког и друштвеног живота Србије, из чега би требало да буде јасно која је културна политика, у најмању руку, основ дневне политике. Сем тога, ако се сетимо веза које су између естраде и криминалаца постојале деведесетих, зашто би нас везе између естради блиских политичара и криминалаца чудиле двадесет година касније? 

Пријатељски благо се препирући са Велимиром Илићем и Ивицом Дачићем око гласа, талента и будућности Раде Манојловић (сада угледне естрадне уметнице), Александар Вучић је изговорио антологијске реченице о Ивици Дачићу:
– Ивица је весељак на политичкој сцени
. – што се његовим најновијим телевизијским наступима јасно показало и;
– Он зна ко добро пева… – што јасно показује да је већ тада каријера некадашњег председника омладине СПС-а битно везана за службе пред којима већина грађана Србије пре или касније пропева.

Пошто је на овако невероватан начин откривена тајна порекла актуелне Владе, потребно је из корена променити мишљење о њој. Надам се да ће овај текст макар мало помоћи да се боље разумеју неки потези владе СНС-СПС, јер је њихова позиција, из дана у дан, све неразумљивија и апсурнија, са које год тачке да погледате.

www.dverisrpske.com

>

>>

>>> ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ СА БЛОГА:

Прави социјалиста, комуниста, титоиста и слобиста – друг Мрка Петокрака

Конзервативци

(о Мрки, Вељи, Воји, Томи…)

> Веља ни да “писне“ поред Цеце

>

Широооко

Мила Николић Алечковић: Мега крај – Амин, Боже дај!

Министар масон продаје оранице странцима

Иван Нинић: Јагодински „волонтер“ зарадио милионе!

Oko 50.000 radnika u Srbiji ima posao, ali ne prima platu. Svaki peti radnik radi na crno. Nezaposlenih oko 25%

Монсанто и МК Комерц

Извоз воћа мањи за 30 одсто

ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ СРБИЈЕ

10 Responses to Откривена тајна: Формирана Влада у „Звездама гранда“

 1. Varagić Nikola каже:

  Шта хоћете ви од нас више?

  Јелена Бркић

  Јелена Бркић
  Рођена сам у централној Србији, у Поморављу. Откад моји памте, до шестог колена уназад, сви су моји преци из ових крајева. А ипак увече, док ме хвата сан, будна сањам о Косову и Метохији. И ко ће га знати зашто и како, али ја осећам те земље зов… Осећам бол и патњу њену, али и понос, пркос и достојанство… Понекад, када ме обузме превелика туга, могу да видим колоне Лазареве војске или осетим велики Божји гнев који се сваким даном увећава све више и више…

  Данима већ постављам себи једно исто питање: какав то човек треба да будеш, па да издаш своју државу, свој народ, своје порекло и своје потомство? Какво је то зло у српским политичарима, да овако богата земља главу не може да подигне?

  Јесу ли глупи? Јесу.

  Да имало мозга има у тим њиховим главама, знали би да веће светиње нема од живота који су пали за одбрану државе коју они издају. Знали би да не продају територију, већ душу своју ђаволу. Знали би да навлаче проклетство и несрећу на своја покољења. Знали би да немају никакво право, ни људско ни Божије, да тргују туђим судбинама и животима, јер ће туђа садашња бити њихова вечна патња.

  Да нису глупи, знали би да нису довољно паметни и да немају капацитета да учине било шта добро за државу од које већ 20-так година само отимају, краду, расипају, уништавају, распарчавају…

  Јесу ли уцењени? Јесу.

  Уцењују их јер су слаби, јер су порочни, јер немају образа, стида ни срама. Неверни су, себични су, немају карактер. Понизни и покорни према јачем, бахати и безобразани према слабијем, другим речима: кукавице су. Сујетни су, плаше се за своје бедне животе и уништиће стотине хиљада и милиона других живота, само да себе сачувају. Питам се за шта се чувају? Да буду добри владари, домаћини, очеви? О Боже, ни за шта нису!

  Дивљају по кафанама, задимљеним локалима, са музиком и дамама лаког морала, ждеру, опијају се, дрогирају се до раних јутарњих часова… а онда оду да разговарају, тргују, мешетаре, преговарају … о Косову, привреди, инвестицијама, земљишту, путевима, инфраструктури, војсци, здравству, култури, образовању, омладини, спорту…

  Како их и не би уцењивали, кад су тако ниско пали, да ниже не може… Не само што их уцењују, већ им се и слатко смеју… гори од њих.

  Јесу ли плаћени? Јесу.

  Ал’ их не плаћају ови што их уцењују, плаћамо их ми, њихов народ, који служи само да се лаже пред изборе, а да му се после дере кожа с’леђа!

  Нас лажу и варају, од нас отимају, нашу земљу и предузећа продају, ми смо то генерацијама стицали и за то се мучили! Од нашег труда и рада живе, луксузно, бахато, расипно… И стално им треба још и још и још… Кад подигну цене и порезе до плафона, па немају више шта да отму од гладног народа, а они нас задуже, децу нам задуже, похлепни изроди свог народа!

  Да вас питам нешто: шта ће те ви са тим новцем? У колико станова можете да живите? Колико аутомобила да возите? Колико жена да купите? Хоћете љубав да купите? Хоћете децу да купите? Здравље, можда? Срећу? Хоћете ли моћи да купите још неки дан живота више него што вам је записано? Или хоћете још по један живот да купите? И да можете, не би вам један био довољан да окајете све грехе што сте овом народу учинили!

  Шта хоћете ви од нас више? Да вам дамо дом свој, дедовину своју? Животе наше? Доста је вала више, већ смо вам дали много више него што је требало. Богу хвала, душе и образ смо сачували, још увек умемо да волимо, а и Србију ћемо опоравити кад вас однесе ђаво коме сте душу продали, несрећници! Надам се, ускоро!

  http://www.vaseljenska.com/misljenja/sta-hocete-vi-od-nas-vise/

 2. Varagić Nikola каже:

  „И невидљивима дати држављанство“

  Закон о ванпарничном поступку недавно је измењен, на иницијативу заштитника грађана, управо да би правно невидљива лица, после одговарајућег поступка, одлуком суда могла да буду уписана у матичне књиге и стекну правни субјективитет.

  Међутим, током законодавне процедуре у предложене измене закона додат је спорни став 2. члана 71к, који је супротан сврси због које је Закон о ванпарничном поступку уопште мењан.

  Заштитник грађана је у међувремену непосредно и преко локалних омбудсмана примио притужбе грађана који су одлуком суда уписани у матичне књиге рођених, али не могу да се упишу у књиге држављана, јер Министарство унутрашњих послова, ослањајући се на спорни члан Закона, у неким случајевима не признаје правоснажно решење суда.

  „Правно посматрано то је неодрживо, јер наш највиши правни акт изричито прописује да су одлуке суда обавезне за све, што значи и за Министарство унутрашњих послова. Суштински, најсиромашнији грађани Србије остављају се без држављанства и низа права које из држављанства проистичу, што је озакоњено лицемерје према најугроженијима“, сматра Јанковић.

  Он наводи да је зато, користећи своје право законодавне иницијативе, предложио Народној скупштини да из Закона о ванпарничном поступку избрише став 2. члана 71к, који прописује да орган надлежан да спроведе поступак за стицање држављанства Републике Србије „није везан правноснажним решењем о времену и месту рођења“ и да то решење доноси суд у ванпарничном поступку.

  Омбудсман Саша Јанковић поднео је Скупштини предлог измена Закона о ванпарничном поступку како би правно невидљива лица могла да добију српско држављанство.

  Према садашњем закону, Министарство унутрашњих послова у поступку по захтеву за упис у књигу држављана није дужно да признаје одлуку суда којом је неко лице накнадно уписано у књиге рођених.

 3. Varagić Nikola каже:

  Miša Banana plaćao letovanja političarima i estradi

  Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, plaćao je saradnike preko turističke agencije na Dorćolu, koju je u vreme njegovog poslovanja sa Darkom Šarićem vodila izvesna Jasna D., otkrila je BIA u vreme istrage pljevaljskog narko-klana, koja ima spisak svih “klijenata” agencije.

  Prema tim podacima, Jasna, koja je bila bliska Radulovićeva prijateljica, upravo je po njegovom nalogu i uz njegovu finansijsku pomoć otvorila turističku agenciju.

  Sedište agencije je bilo na Dorćolu, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, i preko nje su Šarić i Radulović saradnicima i bliskim prijateljima plaćali letovanja i egzotična putovanja.

  – Jasna je često bila u društvu sa Radulovićem, njihovi sastanci su dokumentovani, kao i njihovi kontakti sa osobama koje su bile bliske sa Darkom i njegovim bratom Duškom Šarićem – kaže za “Blic” izvor upoznat sa detaljima istrage.

  U oktobru 2009, kada je pokrenuta akcija “Balkanski ratnik”, turistička agencija je još radila, ali je sve vreme bila pod prismotrom BIA, koja su početkom 2010, kada je zvanično raspisana poternica za Šarićem, zaplenila kompjuter u kome su podaci o svim “klijentima”. Izvor “Blica” nije želeo da otkrije imena klijenata, ali navodi da su na spisku i estradne zvezde i državni funkcioneri.

  Tokom 2008. i 2009. registrovano je i da je Radulović poslovao sa Filipom Cepterom i da je uzimao kredite od njegove banke. Njih dvojica su viđana više puta tokom te dve godine u restoranu u beogradskoj „Cepter palati“.

  Cepter je najčešće bio u društvu svojih saradnika, a Radulović je dolazio sa pevačicom Anom Nikolić. Podatke o Radulovićevom kokainskom biznisu srpska policija imala je još od 2003, kada je jedna inostrana obaveštajna služba dostavila informaciju o švercu tone i po kokaina u Crnu Goru. Kokain je bio sakriven u tovaru banana, zbog čega je Radulović u policiji i dobio naziv Miša Banana.

  http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/366307/Misa-Banana-placao-letovanja-politicarima-i-estradi

 4. […] Откривена тајна: Формирана Влада у “Звездама гранда” […]

 5. […] Откривена тајна: Формирана Влада у “Звездама гранда” […]

 6. […] Откривена тајна: Формирана Влада у “Звездама гранда” […]

 7. […] Откривена тајна: Формирана Влада у “Звездама гранда” […]

 8. […] Постоје десничарске организације које то раде, али овде поменуте организације Двери српске и Српски културни клуб не омаловажавају и не изврћу руглу партизане, левичаре, атеисте, друге и другачије. Они их жестоко критикују, али у позиву за изложбу партизани нису представљени као монструми, и, ретко се друга страна до те мере демонизује, како то раде они који припадају ”грађанској Србији” када су у питању равногорци, свештеници… Најбољи пример је нова химна покрета Двери српске, која подсећа и на антифашистичку борбу партизана. У тексту Остоје Симетића видећете да он не велича противнике партизана нити партизане представља као не-људе. Са друге стране, када погледамо плакат Атеиста Србије видимо да је иза Св. Саве застава у дугиним бојама (застава геј покрета). Парада поноса је забрањена прошле године највише због изложбе слика на којима је Христ приказан као трансвестит. И тада сам питао (Отпадници од Христа и границe слободе и вређања) и сада питам, какав је смисао таквих провокација, да ли је то стварно уметнички израз или и нешто друго? Пре пар месеци појавио се спот нове београдске групе за песму ”Милион миља далеко”. У споту су сви актери, осим тројице музичара из тог бенда, са маскама мајмуна. Тако видимо љубитеље турбо-фолка, свештеника, људе који носе златне крстеве, људе који су разапети на крстеве – са лицима мајмуна. ”Милиона миља далеко” од православне и турно-фолк Србије. Само, колико православље и турбо-фолк имају везе и колико прави верници слушају турбо-фолк? Та музика, као и тај систем вредности, производ је комуниста и неокомуниста, па тако данас сви комунсти на највишим положајима у СПСу и ДСу редовно певају са турбо-фолк певачицама, некима имају девојке које су ”естрадне звезде”. Истина, има и таквих квазидесничара. Зашто у споту нема мајмуна са партизанском петокраком на челу или око врата коме у крилу седи курва или народна певачица док броји девизе које је украо током приватизације или национализације? Да напоменем – нисам за забрану спота. Међутим, са естрадом и ријалитијима највише су повезани политичари из СПСа, странке наследнице КПЈ, чак и из ЛСВа и ЛДПа, а не православци из покрета Двери српске Откривена тајна: Формирана Влада у “Звездама гранда”  […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: