Supergroup – „Million Dollar Quartet“

„Million Dollar Quartet“ is the name given to recordings made on Tuesday December 4, 1956 in the Sun Record Studios in Memphis, Tennessee. The recordings were of an impromptu jam session among

Elvis Presley, 

Jerry Lee Lewis,  

Carl Perkins,

and Johnny Cash.  

It was arguably the first supergroup.

„Just A Little Talk With Jesus“

„Jesus Walked That Lonesome Valley“

„Blessed Jesus (Hold My Hand)“

„When God Dips His Love In My Heart“

2 Responses to Supergroup – „Million Dollar Quartet“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили: лого

Коментаришет користећи свој налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: