Захарије Трнавчевић је плаћеник ГМО лобија

Покрет „Богата Србија“ организовао је у четвртак, 1. августа 2013. конференцију за медије на којој су се обратили Захарије Трнавчевић, председник овог покрета, народни посланик на листи ЛДП-а и др Радомир Стојшин, агроинжењер запослен у Монсанту (који је све време истицао да говори у лично име и да је на годишњем одмору). Како је Трнавчевић нагласио, одабир госта није био нимало случајан: „Желели смо да излагањем др Радомира Стојшина људи сазнају да нема разлога за страх и забринутост, да ГМО није нова опасност за Србију, како то поједине политичке опције говоре“. Међутим, поставља се питање, зашто су онда двојица полицајаца све време дежурала испред седишта „Богате Србије“ у улици Ђуре Јакшића? Кога су чували, и од кога?

Представници Двери свакако нису били добродошли на овој конференцији, али су успели да уђу. На самој конференији били су присутни и: проф. др Миладин Шеварлић, Биљана Ђоровић, новинар, као и један члан редакције познатог портала Зелене новине.

Погледајте како су представници Двери, који нису били добродошли на ову конференцију, својим питањима променили њен ток, збунили ГМО лобисте и саму Монсанто компанију, чији представник није знао да поуздано одговори скоро ни на једно постављено питање!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G7h6IVLwFM4

Никола Алексић

Еколошки покрет

Данашња конференција за новинаре која jе најављена у седишту Богате Србије, секције ДС која је увела ову минорну странку као и лажне зелене у Народну скупштину на својој листи, показује да припреме легализације генетички модификованих организама (ГМО) улазе у завршну фазу.

Било би смешно да није наша жалосна стварност, да једна матора дртина од 90 година служи злочиначким намерама легализације геноцида над садашњим и будућим генерацијама становника Србије. Има ли игде на свету такве идиотарије да сподоба, не би га нити човеком могли назвати, од скоро сто година одлучује о будућности још нерођених генерација заговарањем и промовисањем ГМО? Који је интерес маторе дртине од 90 година, која не зна да ли ће се сутра жива пробудити, да се залаже за геноцид над народом коме каже да припада и представља га у Народној скупштини? Тешко да би ико погодио прави интерес те монструозне дртине, осим ако није у питању болесна жеља да повуче за собом што већи број становника Србије у смрт из још болесније зависти на младости и животу других.

Општенародни бунт због запрашивања отровима са неба и због легализације ГМО је предвиђен за 28. септембар пред Народном скупштином у 12.00 часова и трајаће до испуњења захтева грађана Србије.

Како радили, тако нам Бог помогао!

>

>>

>>> ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ СА БЛОГА КОСМЕТ via КОСМОС:

Небулозно. Зато га и зову ”тајкун”

Монсанто и МК Комерц

Boris Jašović: Periferizacija i niklovanje

Писмо непријатељу

Нема ”али” између развоја пољопривреде и реиндустријализације Србије

Нови људи и нова власт, али, тек када се заврши ријалити ”Србија” (око 2075. године)

БОГата Србија

3 Responses to Захарије Трнавчевић је плаћеник ГМО лобија

  1. […] Захарије Трнавчевић је плаћеник ГМО лобија […]

  2. […] Захарије Трнавчевић је плаћеник ГМО лобија […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: