Двери су први политички породични покрет у свету

На конфеpeнцији за новинаре одржаној у Медија центру Покрета Двери, 20. септембра 2013, Бошко Обрадовић је упознао присутне новинаре са завршницом кампање „Продица на првом месту“ и указао на антисуставно увођење сексуалног образовања у просветни систем Србије.

3 Responses to Двери су први политички породични покрет у свету

 1. […] Двери су први политички породични покрет у свету […]

 2. Varagić Nikola каже:

  Ко су лидери Светског конгреса породица који су гости Двери?

  Погледајте биографије специјалних гостију Двери, лидера Светског конгреса породица, на овогодишњој Породичној недељи у Београду.

  Београд, 24.09.2013

  Алексеј Комов је представник Светског конгреса породица (СКП) за Русију, амбасадор СКП за УН. Комов је председник Породичне политике Русије, аналитичког центра за заштиту породице, и координатор пројекта Живот породице – мрежа медицинских центара. Сарадник је одељења за односе са удружењима грађана Руске Православне Цркве. Један је од оснивача и члан управног одбора Фондације за породицу и демографију „Свети Петар и Фефронија“. Алексеј Комов је и председник локалног организационог комитета 8. Светског конгреса породица, који ће се одржати у московском Кремљу 2014. године.

  Фабрис Сорлин је лидер покрета Dies Irae, некадашњи кандидат Националног фронта за народног посланика, и геополитички аналитичар и консултант за међународна питања. Сорлин је специјалиста за француско – руске односе, оснивач и предсеник Савеза Француска-Европа-Русија, асоцијације пријатељства између Француске и Русије. Познати је борац за заштиту традиционалних вредности. Организовао је први догађај против геј бракова које је илегално закључивао градоначелник Беглеа, општине у жирондинском округу Француске, 2004. године. Био је један од главних организатора великих протеста у Француској против закона који дозвољава геј бракове. Ожењен је, отац шесторо деце.

  Дон Федер је директор за комуникације Светског конгреса породица, правник и новинар, истикнути активиста у области одбране традиционалних вредности и породице у САД. Бавио се правом у Њу Јорку и Масачусетсу, његове текстове објављивало је преко 40 америчких новина и часописа, међу којима су USA TODAY, The Wall Street Journal, The Weekly Standard, National Review, и Boston Herald, новина у којој је за 19 година Федер објавио 2000 својих чланака. Држао је предавања и учествовао у дебатама на бројним универзитетима, међу којима су и Харвард, Принстон, UCLA, Универзитет у Бостону, и други. Власник је медијско – политичке консултантске фирме, за бесплатну подршку организацијама које промовишу веру, породицу, слободу и националну безбедност.

  Информативна служба Двери

  http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/septembar/ko-su-lideri-svetskog-kongresa-porodica-koji-su-gosti-dveri.php

 3. […] Двери су први политички породични покрет у свету  […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: