Протестантско-арапска реформација и нови харач евродахија у православној Србији

 

Док не стигне Бин Зајед, рупе у буџету попуњава министарка Зорана Михајловић

Шеикових пара наравно да нема, па је у међувремено било згодно повећати рачуне за струју. 

Сада када је већ извесно да средства која је најпознатији шеик на овим просторима онако широкогрудо доделио свом Првом Пријатељу Вучићу ипак мало касне, власт у Србији је била принуђена да реагује на домаћем тржишту капитала и тиме обезбеди започети убрзани развој српске привреде и друштва у целини. Наравно, и овога пута се показало да је човек, тачније жена за решавање кризних ситуација наша, наравно после ППВ, најомиљенија министарка Зорана Михаиловић. Припремне радње за свој генијални план попуне буџета, госпођа министарка је отпочела нешто пре новогодишњих празника и већ тада се дало наслутити да се од ње може заиста очекивати нешто спектакуларно.

(…) У духу ваљда тог новог нам намењеног протестантског морала и етике, уместо традиционалног и конзервативног расола као опробаног средства за лечење мамурлука, наша нам министарка под нос стави рачуне за струју и у трен ока сви постадосмо тренутно отрежњени. Рачуни попуњени, по додуше старом моделу јер нови тек треба да стигну за месец-два-три колико треба да се реформисани ЕПС ухода и обучи са новом технологијом, недвосмислено и то болдираним бројевима указаше нам сурову реалност. Како сад већ данима круже разна саопштења и образложења везано за вишеструко увећане рачуне, једно је само сигурно, испостављени рачуни морају да се плате, а за рекламације о том потом.

Изворwww.dverisrpske.com/milisav-zivanovic/zorana-i-rupe-u-budzetu

Пољопривредници су од ове године добили још један намет. Наиме, за њиве ће плаћати порез на имовину, у складу са Законом о порезу на имовину. То је, изгледа, прво што ћемо „добити“ од преговора са ЕУ!

Закон се примењује од почетка ове године, а колики ће тај износ бити, зависи од локалне самоуправе у којој живе, то јест имају оранице. Рецимо, за хектар пољопривредног земљишта који вреди 5.000 евра, годишњи порез на имовину, уз утврђену стопу од 0,3 посто, биће 15 евра по хектару. Ако је просечна цена хектара 3.000 евра, порез ће бити око девет евра, или хиљаду динара, за годину дана.

Изворwww.dverisrpske.com/novi-porezi-za-poljoprivrednike

>

>> ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ СА БЛОГА КОСМЕТ via КОСМОС:

 

One Response to Протестантско-арапска реформација и нови харач евродахија у православној Србији

  1. […] Протестантско-арапска реформација и нови харач еврода… […]

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: