Информер и Курир: Христос је лицемер

Nikola

Пише: Никола Варагић

 

Како преносе Политика, Вечерње новости и све телевизије са националном фрекфенцијом, новинари и фотографи (“папараци“) таблоида Информер и Курир су, заједно, неко време, тајно пратили Господа Исуса Христа, који се, такође тајно, појавио у Београду.

БИА је случајно сазнала да је Христос у Београду (Исус је некима које је исцелио рекао да никоме о томе не говоре, али, они су говорили, а и људи су приметили да онај који је био слеп сада има здрав вид, или, да је онај који је имао неизлечиву болест одједном постао потпуно здрав…), одмах су обавестили председника државе, а председник је дао задатак власницима Информера и Курира (које воли подједнако, а и они њега) да заједно провере да ли је то тачно, и да виде шта жели тај Исус, ако је стварно дошао.

Новинари Информера и Курира су пронашли Христа. Снимали су тајно Исуса. Тако су на једном месту чули Господа како говори окупљенима да морају да поштују свог оца и своју мајку, а на другом месту су чули да је Христос окупљеним верницима говорио да су они његова породица, и да онај који воли мајку или оца више него њега, није њега достојан. У месецу када је Исус дошао, у Србији је трајао пост, међутим, Христос није постио, и још је тражио, како су забележили новинари таблоида, да ученици које је окупио, не посте. Из храма је терао трговце, али се онда дружио са богатим цариником. Онда су слушали Исуса како прича нешто о сејачу, и о неком винграду, али ништа нису разумели. Чули су да Исус говори да се поштује закон, да се слушају заповести Божје, али су видели да не поштује закон, и чули су да је говорио да није човек установљен ради закона, него закон ради човека. Виделу су га и како разговара са неким незнабошцима и многобошкињама.

Новинари Информера и Курира су забележили још неколико Исусових говора, све им је то звучало противречно, апсурдно. Нису видели ниједно његово чудо. Истина, чули су да је Исус рекао својим верницима да он не може да чини чуда пред људима који не верују у његовог оца и њега. Новинари Информера и Курира нису успели да сазнају ко је његов отац, и где се сада он налази. Сазнали су само да га је отац послао међу нас, и да помиње некакву власт, тј. да је дошао да влада у име свог оца. Последње што су забележили да је Исус радио и говорио биле су ове речи упућене окупљеним ученицима (нису чули први део њиховог разговора): “Зашто мислите да је то што хлеба немате? Зар још не разумете? Зар је још окамењено срце ваше? Имајући очи зар не видите, и уши имајући зар не чујете? И не памтите ли: кад оних пет хлебова разломих на пет хиљада, колико пуних котарица комада накуписте?“. “Дванаест“ – одговорили су му ученици. “А кад оних седам на четири хиљаде, колико пуних котарица комада накуписте?“, опет их је питао Исус. А они рекоше: “седам“. И рече им Христос: “Како не разумете?“.

Новинари су се са материјалом који су сакупили о Христу вратили у редакцију. Уредници и власници Информера и Курира су, на основу материјала који су добили, закључили да је Исус лицемер, који час једно, час друго говори, и да једно говори а друго ради. Међутим, видели су да Христа доста људи следи, да помиње мач и рат, и да постаје претња по власт. Председник државе им је наредио да га блате преко насловних страна својих медија (да је усташа и соросевац, педер и лопов), што ће после пренети остали дневни листови и све телевизије, тако да народ стекне лоше мишљење о њему. Од својих шефова, односно, од амбасадора САД и држава ЕУ, тражио је да се Исус ухапси. Преко својих тајкуна, који имају добре везе у Русији, убедио је руску власт да је Исус за улазак у Нато алијансу и ЕУ. Међутим, странци-намесници нису пронашли никакву кривицу и рекли су председнику државе и СНС да тај посао обави српско правосуђе.

Наредних дана Информер и Курир су објавили на насловним странама следеће:

– “Христос је лицемер. Ми већ имамо свога Бога и код њега ништа није противречно“

– “Исус подржава одржавање ‘параде поноса“’

– “Исуса плаћа Сорос“

– “Христос је лажни месија, руши председника који нас је спасао“

Власник Пинка је написао отворено писмо Исусу Христу у коме га је оптужио за богаћење на рачун пореских обвезника Србије.

Градоначелник Јагодине и председник ЈС је изјавио да таквих хришћана нема у Јагодини.

Вође навијача Црвене Звезде и Партизана и познати “контроверзни бизнисмени“ су данима тражили Исуса да му “покажу свога Бога“.

Председник СПС, председници највећих синдиката, бивши гувернер, министар и оснивач пропалог УРС, тајкуни из Шекспирове и председник Савеза економиста Србије истакли су у заједничком саопштењу да у Србији нема сиромашних и гладних људи и да су радници задовољни са својим платама и условима рада.

Председник СПО оптужио је Исуса да је издао Чича Дражу на Равној гори.

Председници ЛДП и ЛСВ оптужили су Исуса да је верски фанатик и руски шпијун.

Председник СРС изјавио је да је од Лауфера сазнао да је Исус педер.

Водитељ “Ћирилице“ је окупио најпознатије војне и политичке новинаре и аналитичаре из Прве Србије да би од Христа тражили да се покаје (промени свест) и уђе у ријалити.

Друга Србија подржава одлуку председника државе и СНС да се ухапси и осуди Господ Исус Христос. Другосрбијанци подсећају да председник државе има њихову подршку све док продаје Косово и Метохију и уводи Србију у ЕУ и Нато – све док из Србије протерује Бога и не приближава Србију Русији.

Грађанске НВО су оптужиле Исуса да је хомофоб, националиста и шовиниста.

СПЦ је о свему обавештена преко медија. Зилоти су оптужили Исуса да је екумениста и јеретик. Екуменисти су оптужили Исуса да је зилот и јеретик.

Advertisements

3 Responses to Информер и Курир: Христос је лицемер

 1. Varagić Nikola каже:

  МЕДЕНИЦА: Сорошова покајничка или ти житије Јуде Вучића

  Оче наш што јеси на небесима, тик испод Алека, праштај нама наивнима што заведени бесмо ко јагањци у скупштинском ресторану, и криво говорисмо о Соросу клеветајући га као што Мартиновић клевеће на ТВ-у, и не називасмо га филантропом већ фукаром — Амииин!

  Праштај нам јер бејасмо млади, нејаки и ненапредни док нас Алек стотину не нахрани једним сендвичем и не помаза ко што се Маја Гојковић помазује бојама странака разних, па заблудело веровасмо у пету колону — Амииин!

  Седесмо на хладном бетону, дрогирасмо се иглама повеликим и испијасмо пића алкохолна директно из флаша сведочећи лажно о Сорос Џорџу, сину му Алексу и осталима из те свете лозе, не знајући то што данас знамо — Амииин!

  Благодатна је рука Соросова и благ поглед његов је, и блага је свака његова реч откад се у ноћи налик витлејемској сретоше две месије у хотелу њујоршком — Амииин!

  Сретоше, целиваше и загрлише, опростише један другоме као што само праведници праштају, и Сорос крсти Вучића у реци Хадсон и три пута га назва Алеком, а Алек одговори: „Ти си од данас Ђорђе, кум, брат и стари сват“, и свако ко каже другачије сазваћу ванредну конференцију за медије — Амииин!

  Признајемо, ево признајемо да неки од нас бејаху заведени сребрњацима његовим, дрогом и пићем што нам даваше и нагонише да се улицама дрогирани тетурамо и клевећемо цара нашег и полагача светих камена темељаца — Амииин!

  Бејасмо, о да, бејасмо пета колона, Јуде и неверне Томе што не вероваше у „Београд на води“, метро, фонтану, раст БДП-а и рекордну незапосленост и глаголање месије нашег, јер ти нас заведе и завади, Соросу, барем нам тако казиваше на вестима — Амииин!

  Рекох да сад знамо што нисмо знали — филантроп си а не благајник свег зла на свету, пријатељ Србије, реформи и благостанија у којему живимо — Амииин!

  Ево ти сина Алекса — Алек дочека у Београду и прими ко што се кум на славу прима, и глагољаше присно као што Син Господњи говораше са апостолима својим у Гори маслинској — Амииин!

  И сад ми, плаћеници негдашњи, понизно клечимо пред фонтаном славијском, спирајући грехе водом њеном, крепећи душу појањем Мајкла Џексона и радујући се свакојаким бојама њеним као што се радујемо бојама напретка нашег што ће се правовернима указати за две до две и по године — Амииин!

  Грешни се помазујемо мајонезом и причешћујемо паризером као што се браћа наша ботовска већ помазаше и причестише, и без гласа јаука трпимо ране беџевске што их само праведници истрпети могу спремни да пострадају за друге — Амииин!

  Оче наш, ти што јеси на небесима, припази се за радно место твоје, јер зна се ко је и за небеса темељац поставио, баш као што ми пали и посрнули знамо да ништа не знамо, али све што треба да знамо биће нам речено у дневнику — Амииин!

  Смилуј се на нас и праштај као што Весићу и Малом опрости новогодишњу расвету у септембру, фантомке, станове и остала согрешенија што учинише у немару, верујући као и ми да се од Сороса сакрити може само иза афера и посртанија — Амииин!

  Буди милостив као Вулинова тетка из Канаде, јер сад кад Соросови нисмо, не знамо чији смо, а није свака тетка ко Света Петка и молимо ти се да свако од нас имаде као Вулин неког из Канаде — Амииин!

  Изведи нас на прави пут ко што Алек изведе Ђорђа и сина му Алекса Сороса, и опрости дугове наше јер држава неће а дугујемо за струју, инфостан и комуналије јер бахати смо и огрезли у живот уместо да се животу после живота надамо — Амииин!

  Дај нам стрпљења да схватимо кога мрзимо и ко нас мрзи, или барем учини да нам Сарапа то објасни како не бисмо лутали по пустињи 40 година, мада су душе наше пустиња јер све остало су градилишта и нова радна места — Амииин!

  Учини да се не дивимо златном телету, јер ко још има за телетину откад Сорос не плаћа, мада никад ни плаћао није већ је опозиција зла чинила говоривши нам да се у његово име дрогирамо, пијанимо и тетурамо улицама протестујући противу себе самих — Амииин!

  И на крају — нека буде воља твоја, ако Алек нема ништа против, а ако ли имаде, нек довека буде само воља његова, баш као и власт на небу, земљи и свему осталом што сазда уз помоћ страних инвеститора — Амииин!

  Нека и ова посланица правоверницима буде благословена стиховима као и минула: „Ко то синоћ, ко то синоћ кроз Тополу прође — ко ће други до Алекс и отац му филантроп Сорос брат нам Ђорђе“ — Амииин!

  http://srbin.info/2017/11/26/medenica-sorosova-pokajnicka-ili-ti-zitije-jude-vucica/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: